infobox
infobox

Hoe Wij Werken


 

McDixie Swing Company is in 2005 opgericht. Het begon met een podiumjazzorkest en al snel kwam er ook een dixieland looporkest. Inmiddels hebben we de overkoepelende website Dixielandorkest.com om geïnteresseerden een goed beeld te geven van onze mogelijkheden.


Door te vernieuwen qua mogelijkheden in de bezetting, de themakleding en het repertoire timmeren we op dit moment flink aan de weg. Verder vinden wij het belangrijk de vraag van klanten (van particulier tot multinational) helder in het vizier te krijgen en dan op basis van onze ervaring de muzikale inzet perfect in te passen. Want op een markt, stads- of winkelcentrum manifesteren wij ons anders dan op bijvoorbeeld een bruiloft of bedrijfsfeest. Weer anders gaat het er aan toe met een optreden op een jazzfestival, bij een uitvaart of een televisieoptreden. Elke keer afstemming over de muzikale wensen, kleding, volume, repertoire etc. Maatwerk in muzikaal entertainment. Daar draait het om!


Als u bij ons een orkest, duo of one-man band boekt leggen we de gemaakte afspraken vast in een contract. Handig voor u om de gemaakte afspraken te checken en het geeft wederzijds houvast. Op de dag van het optreden kunt u ons een uur voor aanvang verwachten op de afgesproken locatie. We melden ons uiteraard bij de contactpersoon en in de gevallen dat er geen contactpersoon op locatie is melden we ons telefonisch aan en na het optreden ook weer af. Voor betaling van het overeengekomen bedrag wordt kort na het optreden een factuur gestuurd en wij vragen u deze binnen 14 dagen via bank of giro te betalen.

 

Wanneer u een artiest of artiesten inhuurt heeft u wettelijke de verplichting loonbelasting en premies volksverzekeringen in te houden en af te dragen. Maar omdat wij beschikken over een inhoudingsplichtigenverklaring nemen wij u deze administratieve formaliteiten uit handen. Een kopie van de verklaring sturen wij mee met de factuur. Zo bent u gevrijwaard van deze inhoudingsplicht. Dat is wel zo handig!

 

ACTIE!

Braderiedag, Trouwdag, Vlaggetjesdag, Marktdag, Verjaardag, Feestdag of Haringparty? Wij zorgen voor extra reuring en gezelligheid!

 

FOTO


Meer informatie of een vraag over hoe wij werken?

Neem contact met ons op!

Naam
Onderwerp
Telefoonnummer
E-mail
Bericht
Vul a.u.b de code in
CAPTCHA Image
Refresh Image

McDixie Swing Company | Dorpsstraat 488 | 1722 EL Zuid-Scharwoude | info@dixielandorkest.com | 06 3020 7953